tirsdag den 19. oktober 2010

Allâh er Den Rige og du er den fattige!

Allâh er Den Rige, du er den fattige!Af Kâmil Mufti




Dette er kendsgerningen ingen kan undslippe- og dog går du efter denne verdens rigdomme og fornægter Herren af Sandheden.



“Vid, at livet i denne verden kun er spøg og tidsfordriv og pynt og gensidig praleri og stræben efter at få mest rigdomme og børn.” [57:21]



Se på denne verden med øjnene af dit hjerte og du vil finde den styg og modbydelig. Se på den med dine fysiske øjne- og den vil lokke dig til side og dræbe dig.



Vær tilfreds med hvad end Allâh har bestemt for dig. Frygt Allâh i dit inderste væsen. Implementer Hans befalinger. Når dit hjerte retter sig efter Den Guddommelige Forordning, vil Sandhedens Herre skænke dig fra kilder du aldrig forestillede dig.



“Og den som frygter Allâh, vil Han skabe en udvej for. Og Han vil forsyne ham fra kilder, han ikke regnede med. Og Allâh vil være nok for den, der sætter sin lid til Ham, thi Allâh gennemfører Sin sag (og lader den nå sit mål). Allâh har visselig sat et mål for alle ting.” [65:3-4]



Bed Ham om Hans barmhjertighed: Vend til Ham med et hjerte fuld af oprigtig anger.



“O I som tror, vend jer til Allâh med en oprigtig anger.” [66:9]



Stå foran din Herre med ydmyghed og bønfald Uddeleren af Nåde ved Hans Mest Smukke Navne og Attributter af Perfektion. Hvis Han opfylder dit ønske, så tiltag i din taknemlighed og trældom til Ham. Hvis Han nægter din begæring, så underkast dig Den Guddommelige Forordning af Den Alvise med et ydmygt hjerte. Diskuter ikke eller indvend imod Hans vilje. Husk altid:



“…Og Allâh ved, men I ved ikke.” [24:19]



Allâh giver af alt, som Han ønsker og befaler som Han vil:



“Han kan ikke spørges, om hvad Han gør, men de vil blive udspurgt (og draget til ansvar).” [21:23]



Hvis rigdom og lykke er bestemt for dig, vil de komme til dig i deres fastsatte tid, i henhold til den Guddommelige Forordning af Allâh, Herren af himlene og Jorden. Vær ikke grådig, men vær moderat, for du vil modtage det, som står nedskrevet til dig. Hvis du ikke gør dette, vil du opnå Allâhs mishag og miste al åndelig velvære. Mâlik Ibn Dinâr sagde engang:



“Hvis du ønsker at opnå sand viden om Allâh, Den Almægtige, så accepter Hans ledelse og planlægning. Lad ikke dit sind, lyst, begær, lidenskab eller vilje være Hans medpartnere.”



Åh dig med godt helbred, men svagt hjerte! Vågn op og løb mod din Skaber med anger på din tunge, tårer i dine øjne og oprigtighed i dit hjerte. Græd foran Ham, før andre græder for dig. Skynd dig åh uagtsomme!



“Mon ikke tiden er kommet for de troende, at deres hjerter skulle ydmyge sig ved Allâhs ihukommelse…?” [57:16]



Fjern slørene af mørke, som har fortæret dit hjerte. Pryd det med Hans frygt og kærlighed.



Frygter du ikke det øjeblik, hvor du vil stå foran din Herre? Der vil ikke være noget slør imellem Ham og dig, eller en fortolker til at oversætte for dig. Og din Skaber vil afhøre dig. Du vil intet finde på din venstre eller højre side, undtagen den flammende Ild af Helvede. Gør det, som Profeten af Allâh rådede dig til, hvis du virkelig frygter Allâh:



“… Så lad hver af jer beskytte sig selv mod Helvedets ild, selv med en halv daddel (i velgørenhed). Og hvis han ikke kan finde (det), så med et venligt ord.”



Du er slaven, Han er din Herre. Bøn kommer fra dig, svar kommer fra ham. Afholdenhed kommer fra dig, beskyttelse (kommer) fra Ham. Anger kommer fra dig, accept kommer fra ham. Mød Ham gående og Han vil møde dig løbende.



Lad dine gerninger være rene og oprigtige for Hans skyld alene og Han vil udvide Sin Barmhjertighed imod dig. Implementer og udbred Hans religion og Han vil skænke dig Sine gaver. Følg Sunnahen af Hans elskede og Han vil skænke dig Sin kærlighed.



Se frem til at møde Allâh. Det kommer meget snart. Tidligere end du tror. Lav forberedelser for dette møde. Skaf dig af med kærligheden af denne verden fra dit hjerte. Frigør det fra alt andet end Herren af Sandheden. Køb ikke denne verden og betal med Det Hinsides som pris. Sælg ikke Det Hinsides for at få denne verden.



“…Skal Vi meddele jer, hvem der er de største tabere, hvad deres gerninger angår? (Det er) dem, hvis anstrengelse er gået tabt i denne verden, medens de selv mener, at de handler godt.” [18:103-104]



Den Mest Vise skabte dig ikke for at tilfredsstille dine usle lyster og lidenskaber og Han skabte dig heller ikke for underholdning, at spise, at drikke, at sove, eller at dyrke sex!



“Og Jeg har ikke skabt djinner og mennesker, udtagen for at de skulle tilbede mig.” [51:56]



Men du er så ligeglad, som om du har drukket udødelighedens eliksir. Tror du ikke Dødens Engel vil klemme din sjæl ud af din krop? Du har glemt, at du vil passere As-Sirât (bro) med den intense Ild under dig. Du er uforvarende om den dragt prygl, der venter dig i din grav af Allâhs Engle. Varme sten af Jahannam for dig at gå på, planter mere bittert end aloer, rådden og modbydeligt kød at spise, dine læber som skal klippes af grove plumpsakse, at blive nedtrampet af Faraos folk, at skrige med din mund vidt åben imedens det varme kul som du fortærede kommer ud af din anus, at klippe dit eget kød fra siderne for at spise det og at kradse dit bryst og ansigt med messingnegle. Alt dette venter dig, hvis du ikke betaler Zakâh, hvis du bedriver hor, fortærer åger, bagtaler andre, eller taler ondt om folks ære.



Dette er blot graven, Helvede venter endnu:



“…straffen i det hinsides er hårdere, hvis blot de vidste.” [68:33]

1 kommentar:

  1. Professionel stavekassette, der kan hjælpe dig med kærlighedsprat for at få din eks-kærlighed tilbage presserende efter afbrydelse / aflevering, selvom din placering synes håbløs! KONTAKT: INFINITYLOVESPELL@GMAIL.COM ER SIKKERHED DEN BEDSTE SPELLKASTER ONLINE OG HANS RESULTAT ER 100% GARANTI ..

    Efter 3 år i et forhold med min kæreste, begyndte min kæreste at gå ud med andre piger og vise mig kold kærlighed, ved flere lejligheder truer han med at gå i stykker med mig, hvis jeg turde spørge ham om hans affære med andre piger, jeg var helt ødelagt og forvirret, indtil en gammel ven af mig fortalte mig om en stavebeslag på internettet DR GREAT, der hjælper mennesker med deres forhold og ægteskabsproblemer ved hjælp af kærlighedens magter, I første omgang tvivlede jeg på, om sådan noget nogensinde eksisterer, men besluttede at give det et forsøg, da jeg kontaktede ham, fortalte han mig alt, hvad jeg havde brug for, og jeg gjorde, og han hjalp mig med at kaste en Love Spell og inden for 28 timer kom min kæreste tilbage til mig og begyndte at undskylde, nu er han stoppet med at gå ud med piger og han er med mig for godt og ægte. Kontakt denne Great spell Caster for dit forhold eller ægteskabsproblem.Her er hans kontakt ..

    RING / WHATSAPP: +2348118829899

    E-mail: infinitylovespell@gmail.com ELLER infinitylovespell@yahoo.com

    BLOG http://infinitylovespell1.blogspot.com

    SvarSlet